Ferdi Hakvoort

Mr. Ferdi Hakvoort AA RB:

Ferdi Hakvoort begon in 1984 zijn carrière bij van de Big-Six kantoren. Na voor zichzelf te zijn begonnen in 1990, sloot hij zich in 1992 aan bij klein maar gerenommeerd accountantskantoor in Den Haag. Hij startte voor hun een vestiging in Delft. In 1997 is dat kantoor verhuisd naar Rotterdam. Per 1 januari 2005 fuseerde dit kantoor met een middelgroot kantoor in Rijswijk. Nadat Ferdi in de loop van 2012 tot de conclusie was gekomen ‘dat het op meerdere fronten anders moest’ heeft hij deze woorden omgezet in daden. Vanaf 1 oktober 2012 is hij weer zelfstandig gevestigd in Pijnacker.

Na zijn Gymnasium-B diploma in 1984, behaalde hij in 1990 het diploma Accountant-Administratieconsulent. In 1992 werd dat aangevuld met de bevoegdheid tot het certificeren van jaarrekeningen. Vanuit zijn ongebreidelde nieuwsgierigheid en vanwege de vele raakvlakken met de accountancy besloot hij fiscaal recht te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Naast de verplichte vaktechnische cursussen heeft hij met succes deelgenomen aan de opleiding tot Estateplanning Expert.

Ferdi is ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en bij het Register van Belastingadviseurs (RB). Ferdi heeft ruime ervaring als arbiter bij de Kamers van Koophandel in Rotterdam en Den Haag.

In zijn vrije tijd kunt u Ferdi aantreffen langs de lijn bij een van zijn kinderen, op een willekeurige golfbaan in de regio en als het heel hard waait op zijn surfplank. Daarnaast is hij als vrijwilliger actief op diverse gebieden.